Pro tohle báječné jídlo ale stačí najít dostatečně dobré hovězí, ze kterého se nebudete bát krájet carpaccio :)
- 400 g špaget - pokud se chcete pustit do domácích, recept najdete TADY
- 8 cibulek
- 1 citrón
- 150 g libového hovězího masa (roštěnce)
- 100 g parmezánu
- 2 šálky kuřecího vývaru
- petržel
- sůl a pepř
Maso nakrájejte na velmi tenké
plátky (carpaccio) a pak na menší kostičky. Dochuťte solí,
pepřem a citrónovou šťávou. Takhle připravené maso nechte nejlépe jeden den odležet v lednici.
V pánvi
osmahněte cibulky pokrájené na tenké
plátky, zalijte kuřecím vývarem a krátce
povařte.
Spaghetti uvařte v osolené vodě, poté je sceďte a promíchejte s cibulí. Posypte parmezánem a důkladně promíchejte. Ještě je můžete zakápnout citronem.
Podávejte s kopečkem masa a lístkem petržele.
Přísahám, že tohle jídlo je vážně naprosto neuvěřitelně báječný.
Žádné komentáře:
Okomentovat