pondělí 4. června 2012

Tataráček z tuňáka


Na čtyři porce:
  • 300g čerstvého (ale opravdu čerstvého) tuňáka
  • šalotka
  • olivový olej
  • sojová omáčka
  • limetka 
  • chilli
Čerstvého tuňáka si nakrájejte na drobné kostičky (5x5 mm), smíchejte s najemno nakrájenou cibulkou, olivovým olejem, sojovou omáčkou a troškou limetkové šťávy. Osolte, opepřete a přidejte trošku chilli. Promíchejte a nechte v ledničce odležet.
Mezitím si připravte mističky, vypláchněte je vodou a tuňáka do nich vmáčkněte. Pak ho snadno vyklopíte a můžete ho dozdobit podle sebe. Vůbec není špatný s pár cherry rajčátky a zakápnutý pár kapkami olivového oleje ;)


Žádné komentáře:

Okomentovat