Marináda na ně je úplně báječná, bohužel má jednu negativní vlastnost.
Při navlékání na jehlu budete mít strašnou chuť olizovat si ruce :(
- 1 kg krůtích prsou
- čerstvé oregano
- čerstvá majoránka
- olivový olej
- citronová šťáva
- sůl a pepř
Krůtí maso nakrájejte na kostky cca 2x2 cm. Bylinky rozmixujte s citronovou šťávou a olivovým olejem. Jemně dosolte a opepřete. Ale ne moc, protože převažovat by měla chuť bylinek. Dost možná by se tam hodil i maličký kousek máty.
Směs nalijte na maso, pěkně promíchejte a nechte v ledničce pár hodin marinovat.
Pak napichujte na špejle a grilujte nebo opékejte na pánvi.
Když je budete podávat s tzatziki, neuděláte chybu!
I follow a low carb nutrition approach and i have a lot of articles saved as examples of the articles i would like to have written as a guidance and all the content writing should be attributed with the credits to myself and the business at the end. http://nbr019z9yk.dip.jp http://4ij1v3h7c5.dip.jp http://rhgisg4b2t.dip.jp
OdpovědětVymazat